divendres, 19 de juny del 2015

Els monitors!

Aqui ens teniu! Els monitors dels casals de vacances 2015 ens presentem!




Bianka Kozublean
Tècnica d’educació infantil i educadora social. Fa 4 anys que treballa amb nens i nenes i pensa que d’educació  és l’arma més poderosa que tenim per canviar el món. Amb ganes d’aprendre i ensenyar amb els més petits!

Ester Roca
Tècnica en Educació Infantil i monitora de lleure infantil i juvenil. Li encanta treballar amb nens i nenes. Els infants són el veritable elixir de la joventut. Creu que amb ells mai t’avorreixes, mai hi ha un dia monòton, mai s’aprèn prou,...són naturalment creatius, curiosos i espontanis. Pensa, com diu en Joubert, que ensenyar és aprendre dues vegades. De ben segur ens ho passarem genial!
Núria Trigueros
Llicenciada en Història de l'Art, responsable de continguts educatius a Dabadu Games i monitora de lleure especialista en anglès. També estudia el Cicle Superior d’Educació Infantil. Mare de dos nenes i li encanta jugar, ballar i cantar. Hi ha un proverbi africà que li agrada molt i diu així: "Cal tot un poble per educar un infant".

Laia Antonijuan
Estudiant del grau d'Edudació Infanti, monitora de lleure infantil i juventil i recent arribada de la bella Itàlia del seu Erasmus. Aquest any repeteix al casal d'estiu de Guissona amb moltes ganes de gaudir amb els nens i nenes del IESSO, sempre tenint present que els infants tenen les seves pròpies maneres de veure, pensar i sentir, així que anem a descobrir-les!

Juan Carlos Bernal (Pibe)
Monitor de pàdel i preparador físic. Li encanten els desafiaments i transmetre tota la seva experiencia esportiva. Es considera una persona divertida i amb ganes de fer-ho passar molt bé a tots els nens i nenes!

Pol Grau
Monitor de lleure i entrenador de futbol a l’Escola de Futbol Base de Guissona. Tècnic Esportiu CIATE (Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esports). És el seu primer any al casal Esportiu, i creu que ens espera un estiu molt entreignut esportivament. Amb moltes ganes de començar a gaudir de l’esport amb els nens i les nenes del casal.

Aleix Gomez
Entrenador d’handbol de la categoría Baby i Aleví de l’ACLE Guissona (Club d’Handbol Guissona). Té el titol d’handbol de les categories cadet i juvenil, premonitor de lleure, i el CIATE (Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esports). És el seu primer any com a monitor al casal Esportiu i te moltes ganes de que comenci ja! Preveu un estiu ple d’activitats esportives, on els nens s’ho passin d’allò més bé! Ens hi veiem aviat!

Aida Santesmasses
Monitora i directora de lleure infantil i juvenil. Tècnica d’activitats fisicoesportives. Tècnica en educació infantil. Estudiant de grau d’Educació Social. Socorrista diplomada i monitora de d’actiivtats dirigides esportives. Directora dels Casals de Vacances de Guissona. Vetllant per l’acompliment dels objectius que proposem al projecte educatiu dels Casals de Vacances, amb estreta col·laboració de l’equip de monitors/es, i amb moltes ganes d’engrescar a petits i grans a passar un altre estiu lúdic i diferent! A l’atenció dels pares i mares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada