dimarts, 19 de juny del 2012

Els monitors/es!!! Benvinguts!

Marta Cortés
Monitora de Lleure infantil i juvenil. Treballa durant l'any de monitora de menjador a l'escola Ramon Faus i Esteve. La podreu trobar al grup dels Patufets i com a cap del casal Iesso. Repeteix experiència per segon any al casal Iesso, amb molta il·lusió i ganes de gaudir d’un estiu màgic amb els més menuts.



Núria Cuñé
Tècnica en educació infantil, mestra d’educació primària, psicopedagoga i especialitzada en el marc de l'educació inclusiva. Des del inici del Casal Iesso fins a la última setmana de Juliol estarà amb els més petits, els Patufets. La resta d'estiu la trobareu com a cap i monitora del Casal Patufet a la llar d'infants.
Amb aquesta pausa que li toca viure entre la finalització dels estudis i l'accés al món laboral, frisa per estar amb tots vosaltres i aprofitar aquesta oportunitat per gaudir de l'àmbit que tant s'estima.

"Si dónes peix a un home famolenc l'alimentes durant un dia. Si l'ensenyes a pescar, el nodriràs per tota la vida". (Lao Tse)


Natàlia Santander
Monitora de lleure infantil i juvenil, mestra d'educació infantil i cursant psicopedagogia.
Aquest serà el seu segon any al casal d'estiu, tot i que també ha estat als casals de Nadal i Setmana Santa. A més, cada cap de setmana està de monitora al Cau. Durant el mes de juliol estarà amb els Patufets i el mes d'agost amb els més petits a la llar d'infants Patufet.


Anna Morera.
Monitora d'activitats de lleure infantil i juvenil. Mestra d'educació Primària i cursant Administració i Direcció d'Empreses.
L'any passat ja va treballar al casal d'estiu i la trobareu a la classe dels Barrufets on fareu moltes activitats per passar-nos-ho molt bé i aprendre moltes coses. 
"Ens veiem el dia 25 al casal :D"


Bianca Kozublean
Tècnica en educació Infantil. Cursant primer d’Educació Social a la universitat de Lleida. S’estrena al casal Iesso al grup dels Barrufets i posteriorment al Casal d’estiu Patufet.
"El joc i la motivació són les dos eines per aprendre"



Judit Cinca
Monitora de lleure infantil i juvenil. Tècnica en educació Infantil. Estarà tot l’estiu al casal IESSO amb el grup dels Barrufets.
“La millor olor, la del pa; el millor gust, el de la sal; el millor amor, el dels nens.” Graham Greene.


Ariadna Castellà
Monitora en lleure infantil i juvenil. Cursant 1r d’Educació Infantil. S’estrena al casal Iesso amb el grup dels Follets.
"El millor regal, un somriure d'un infant"


Laia Morera
Monitora en pràctiques d’activitats de lleure infantil i juvenil. Estudiant el Grau en Educació Primària. Com que estarà al casal com a monitora en pràctiques, durant part de l’estiu la trobareu  amb el grup dels Follets del casal Iesso.
“Els educadors hem d’esforçar-nos a estimar als nostres nens. Hem de saber-ho demostrar. Educar és aprendre a conjugar el verb estimar, sense vergonya, sense faixes”. (J. Palou i J. Cela) 



Anna Escobedo.
Monitora de lleure infantil i juvenil. Tècnica en documentació sanitària.
Repeteix per segon any com a monitora en el grup dels Barrufets al casal Iesso.



Yolanda Cabanillas
Monitora de lleure Infantil i juvenil. Al servei de tots els nens i nenes que faran cursos de natació a la piscina municipal aquest estiu. Acompanyant i vigilant d'aquests nens/es.
ALUCINANTE! Otro año en el casal d'estiu.
ORGULLOSA! De formar parte del equipo de monitores.
SUPER FELIZ ! De poder colaborar para que los niños pasen un verano genial.
MI DESEO! que Todos disfruten y sea un verano inolvidable.
UN GUSTAZO! Poder decir... Yo soy monitora del casal


Aleix Rivera
Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Monitor dels cursos de natació de la piscina municipal i cap del casal Esportiu.
 "Anima sana i corpore sano"



Marc Rivera
Tècnic d’espot en l’especialitat d’Activitats Fisicoesportives en Instal·lacions Esportives Convencionals. El trobareu com a monitor del Casal Esportiu.
 "La primera obligación es ser feliz; y la segunda, hacer felices a los que nos rodean." 



Jordi Comellas
Tècnic d’espot en l’especialitat d’Activitats Fisicoesportives en Instalacions Esportives Convencionals. Li agrada molt l'esport i concretament el fútbol. El trobareu com a monitor del casal Esportiu.
 “Para que pueda surgir lo posible, es preciso intentar una y otra vez lo imposible”. (Herman Hesse)



Aida Santesmasses
Monitora i directora de lleure infantil i juvenil. Tècnica d’activitats fisicoesportives. Tècnica d’educació infantil. Estudiant de grau d’Educació Social. Socorrista diplomada.
Enguany coordinant els diferents casals que oferim a la vila (Patufet, Iesso i Esportiu). Vetllant per l’acompliment dels objectius que ens hem proposat amb estreta col·laboració amb l’equip de monitors/es. Fent un estiu lúdic i diferent per a tots i totes. Al servei dels infants i joves, monitors/es i a l’atenció dels pares i mares. 

"Cal viure senzillament per tal que altres puguin, senzillament, viure". M. K. Gandhi



TOT L'EQUIP DE MONITROS/ES US DESITJA... 
EL MILLOR DELS ESTIUS!!!

1 comentari: