dimarts, 19 de juliol del 2011

Ara toca la granota!

Ahir vam començar una nova setmana amb un altre animal, aquest cop: la granota.

Els Patufets van pintar una granota i van celebrar l’aniversari del Guillem. Molt il·lusionats, van compartir el seu dia ajudant-lo a obrir una caixa màgica que li van preprar les monitores. Estava pleeeeena de globus!!! Després de jugar-hi i cantar i ballar amb música, el Guillem els va repartir patates que va portar per tots.

Avui han començat a elaborar un “Tres en ratlla” de les granotes. S’han embrutat les mans i la roba pintant les fitxes de color negre! Que divertit!

El grup dels Barrufets A, han començat a fer joc amb unes peces de fang. Ahir van fer el tauler i avui han fet les peces.

Els Barrufets B van fer un mural de les granotes, incloent-hi el seu hàbitat, menjar... Les granotes que van pintar i personalitzar cada membre del grup va acabar de donar vida i el toc final al mural.

Avui han elaborat una titella granota, que penjada d’un fil prenia vida movent els braços i les cames!

Finalment, ahir els Follets també van fer el mural de la granota deixant-hi tot el que sabien d’aquest animal. A través d'un laberint van ajudar a una granota a buscar el seu menjar. A més a més van fer el joc dels embolics, el director d’orquestra i la granota de la sort a la sala polivalent.

Avui hem estat a la biblioteca buscant entre llibres, contes, revistes i internet... sobre aquest amfibi, i hem descobert moltes coses que no sabíem, com els diferents tipus que n’hi ha, com es reprodueixen, on viuen, què menjen...

I em començat a preparar una sorpresa per la resta de companys que més endavant us explicarem! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada